logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Voorstelling Antihelden
Op 1 maart 2015 stelt Joost Welten zijn nieuwste boek Antihelden voor in Roermond, Nederland. Ontdek hier hoe je erbij kan zijn.
Eindejaarstips
De feestdagen staan weer voor de deur, dringend tijd om op cadeautjesjacht te gaan. U heeft nog even tijd om na te denken, maar wij stellen u alvast een paar mooie boeken voor die zeker en vast een plaatsje onder de kerstboom verdienen.
Bestellingen eindejaarsperiode
Een Davidsfonds boek geven als kerstcadeau? Goed plan! Houd evenwel rekening met onze dienstverlening tijdens de eindejaarsperiode.
'Een Bijbel' is beschikbaar
'Een Bijbel', het langverwachte meesterwerk van Philippe Lechermeier en Rébecca Dautremer is beschikbaar. Ed Franck maakte de Nederlandse vertaling. Het resultaat: een eigenzinnige versie van de klassieke Bijbelverhalen. 
Vesalius. Het lichaam in beeld
Op 1 oktober gaat de expo over Vesalius van start in Museum M in Leuven. De expo loopt tot 18 januari 2015. Bij deze tentoonstelling hoort ook een prachtig boek!
Het land van Wally De Doncker
Op 15 oktober ging 'Alleenzaamheid' in première, een voorstelling van Wally De Doncker. Samen met het Fala Collectief brengt hij de figuren uit zijn boeken tot leven! De voorstelling reist ook nog naar andere plekken.