logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Najaarsaanbieding 2015
Hoewel de zomer nog moet beginnen, hebben wij al heel wat nieuwe boeken voor het najaar klaar. Nieuwsgierig? Ontdek hier onze titels voor het najaar 2015!


Winnaar Pulitzerprijs
Het boek Het zesde uitsterven van de Amerikaanse Elisabeth Kolbert heeft de Amerikaanse Pulitzer Prize gewonnen. Kolbert trok met geologen, botanisten en biologen het veld in en stelde met eigen ogen vast hoe snel de wereld verandert.
NKV-Homerusprijs
De NKV-Homerusprijs, die wordt uitgereikt aan de auteur van een Nederlandstalig werk dat het beste de Klassieke Oudheid met het heden verbindt, werd uitgereikt aan 'Beperkt' van Christian Laes. Wij wensen hem proficiat en zijn heel trots!
Boekenleeuw 2015
Jeugdauteur Michael De Cock wint met 'Veldslag om een hart. Het verhaal van Helena' de Boekenleeuw 2015, de prijs voor het best geschreven kinder- en jeugdboek van het jaar. Wij zijn supertrots op hem en feliciteren hem van harte!
Waardebonnen inwisselen
Boekhandel Duimelot is verhuisd. Vanaf nu kunt u terecht in boekhandel De Kleine Johannes in de Tiensestraat 17 in Leuven om Davidsfonds waardebonnen in te wisselen.