logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Laat u verrassen door Noord-Portugal
Porto, de universiteitsstad Coimbra, de oude hoofdstad Guimaraes, de voormalige religieuze hoofdstad Braga en Viana do Castelo ... Deze cultuurreis met fadoavond en proeverij is om van te snoepen.
Proef van Jordanië en Libanon
Petra, Wadi Rum, Beiroet en de tempels van Baalbek ... Midden-Oostencorrespondent Jorn De Cock loodst u langs de hoogtepunten, net als Amman, Jerash en Beiroet. 
Vier Kerstmis of Nieuwjaar in het buitenland
Waar brengt u dit jaar de feestdagen door? Blader door het uitgebreide aanbod en kies uw favoriete bestemming. Of wacht tot na de feesten en zet 2018 meteen onvergetelijk in!
Maak 10 reizen mee en word trouwe reiziger
Maakt u 10 Davidsfonds Cultuurreizen mee? Dan wordt u automatisch 'trouwe reiziger' en krijgt u heel wat voordelen. De brochure in avant-première, een uitnodiging voor een exclusief evenement ...
Herdenk WOI op een muzikale manier
Samen met prof. dr. Luc De Vos en componist Piet Swerts (her)ontdekt u het slagveld van WO I in Ieper. Oorlogsmusea én de wereldpremière van 'A Symphony of Trees' door Symfonieorkest Vlaanderen.
Ontdek een andere kant van Londen
Het hart van klassieke mode in Savile Row, toparchitectuur in The Serpentine Pavilion, de belangrijkste interieurwinkel van de stad The Conran Shop … Én het fonkelnieuwe Design Museum. Deze cultuurreis naar Londen zal u verrassen!
 
Ga naar het muzikale Boedapest
Wist u dat Boedapest een heel muzikale stad is? Godfried Van de Vyvere laat u Boeda en Pest op de meest muzikale manier beleven!
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Altijd het laatste reisnieuws in uw inbox? Klik op 'lees meer' en meld u aan voor de nieuwsbrief! En volg ons op Facebook!
Tel mee af naar de nieuwe brochure
Maandag 21 augustus in de namiddag is het zover: dan staat het nieuwe aanbod reizen voor het voorjaar van 2018 online. Benieuwd naar het nieuwe aanbod? Volg ons dan zeker op Facebook voor enkele tips.