logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
ETHIOPIË
Van het Tanameer tot Palmzondag en Goede Vrijdag: ontdek adembenemende landschappen en een van de meest fascinerende culturen van het Afrikaanse continent tijdens deze reis i.s.m. VVL. 
RAJASTHAN
Deze deelstaat in het noordwesten van India is een aaneenschakeling van indrukwekkende forten en paleizen, kleurrijke steden en tempels, met als kers op de taart de Taj Mahal, het monument dat symbool staat voor de eeuwige liefde. 
NEPAL & INDIA
Het leven van de Boeddha spreekt ongelofelijk tot de verbeelding. Wandel in zijn voetsporen, ontdek de plekken waar hij leefde, zijn leer ontwikkelde en predikte en ervaar hoe springlevend het boeddhisme ook nu nog is!
Het IJzeren Gordijn
Journalist Rob Heirbaut en Europa-kenner Hendrik Vos fietsten 25 jaar na de val van de Berlijnse Muur langs het IJzeren Gordijn. U kon hun roadmovie volgen in de vijfdelige reeks op Canvas. Of reis gewoon zelf met hen mee naar Berlijn of Praag!
BONN EXPO OUTER SPACE
Bezoek met Gerard Bodifee en Hans Martens de tentoonstelling 'Outer Space' in de Bundeskunsthalle in Bonn. Zij zijn de juiste mannen op de juiste plaats om u rond te leiden in deze expo op de grens tussen kunst en wetenschap.
KEULEN - POPART
Met Hans Martens naar Keulen voor de toptentoonstellingen 'Ludwig Goes Pop. Pictures of a Century Collection' in het Museum Ludwig en 'De Kathedraal. Romantiek - Impressionisme - Modernisme' in het Wallraf-Richartz-Museum.