logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

cultuur activiteit
  Share
WIJNREIS BOURGOGNE
Vraag tien mensen om enkele wijnstreken op te noemen, en negen onder hen zullen Bourgogne vermelden. Dwaal door schitterende dorpjes in een zee van wijngaarden, ontmoet de mensen achter de wijn en kom in kelders waar de gewone toerist niet komt!
PADUA
Bezoek met professor-chirurg en Vesaliuskenner Paul Broos en italofiel Carlos Steel de stad waar Vesalius carrière maakte. Zijn dissecties maakten van hem de 'vader van de anatomie'.
SAINT-MICHEL EN THIÉRACHE
Geniet van een dag vol wondermooie barokmuziek, in het schitterende kader van de abdij van Saint-Michel en Thiérache, net over de Franse grens. Met muziek van o.a. Monteverdi, Bach en Pachelbel.
TANZANIA
Ontdek het belang van duurzaam ondernemen en sociaal verantwoord toerisme. We bezoeken niet alleen bijzondere ngo-projecten maar ook schitterende wildparken. Een beleefreis i.s.m. Ondernemers voor Ondernemers
NEDERLAND
Gent, Breda, Delft, Den Haag, Leiden, Gouda, allemaal steden die door Willem van Oranje getekend werden, óf die zijn leven tekenden. Frans-Jos Verdoodt dompelt u onder in de fascinerende geschiedenis van deze ambitieuze edelman.