logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Op cruise langs de Dalmatische kust
Deze cultuurcruise is de ideale manier om de prachtige Dalmatische kust. Bezoek Split, Sibenik, Dubrovnik en geniet van het zicht op prachtige eilanden, inhammen, baaien en havens.
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen!
Zin om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe bestemmingen en reisleiders? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en vind ons leuk op Facebook. Zo krijgt u heel wat reisinspiratie!
De Europese geschiedenis in kathedralen
Van Stonehenge en het minder bekende Avebury tot de naoorlogse kathedraal van Coventry. Ontdek van 13 tot 16 september hoe de Zuid-Engelse kathedralen een spiegel zijn van de Europese geschiedenis. 
Treed in de voetsporen van Beethoven en Schumann
Bonn is de muzikale stad bij uitstek. Ontdek de geboortestad van Beethoven tijdens het Beethovenfest van 23 tot 25 september, geniet van 2 concerten én een exclusief liedrecital in het Schumannshuis.
Ontdek Oostenrijk, tussen kerk en keizer
Oostenrijk, het restant van wat ooit een wereldmacht was, ademt geschiedenis. Laat u overweldigen door de barokke pracht van kerken, paleizen, abdijen en burchten in steden als Graz, Melk, Salzburg en Wenen
Ongekende pracht langs de legendarische Zijderoute
Reis in het spoor van nomaden en Mongoolse heersers langs legendarische steden aan de zijderoute en ontdek sublieme islamitische architectuur, kleurrijke bazaars en eeuwenoude nomadische tradities.
Ga met Annemie Struyf naar Kenia
Beleef de natuurpracht van het Victoriameer en het Masai Mara Park en kom misschien de Big Five tegen. Luister naar Annemies verhalen over de bevolking en haar tradities en laat de mensen die u ontmoet uw hart veroveren.
Ontdek Albanië, het authentieke Balkanland
De kust van Albanië is een van de mooiste mediterrane bestemmingen en het bergachtige binnenland bewaart nog ingeslapen stadjes uit de Ottomaanse periode. Ontdek Albanië samen met Wim Vanhoorne!
(Her)ontdek Egypte en het Oude Nabije Oosten
Op 17 september nemen egyptoloog Marleen Reynders en assyrioloog Tom Boiy u mee door de Egyptische collectie en de collectie uit Mesopotamië en de Levant in het British Museum in Londen!