logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Winnaar minicruise Zeebrugge-Hull bekend!
Dankzij de brochure eindejaarsreizen 2016-2017 kon u een driedaagse minitrip Zeebrugge-Hull met P&O Ferries winnen. De heer Berndsen uit Zevenhuizen (NL) is de winnaar!
Op cruise langs de Dalmatische kust
Deze cultuurcruise is de ideale manier om de prachtige Dalmatische kust. Bezoek Split, Sibenik, Dubrovnik en geniet van het zicht op prachtige eilanden, inhammen, baaien en havens.
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen!
Zin om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe bestemmingen en reisleiders? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en vind ons leuk op Facebook. Zo krijgt u heel wat reisinspiratie!
De Europese geschiedenis in kathedralen
Van Stonehenge en het minder bekende Avebury tot de naoorlogse kathedraal van Coventry. Ontdek van 13 tot 16 september hoe de Zuid-Engelse kathedralen een spiegel zijn van de Europese geschiedenis. 
Ongekende pracht langs de legendarische Zijderoute
Reis in het spoor van nomaden en Mongoolse heersers langs legendarische steden aan de zijderoute en ontdek sublieme islamitische architectuur, kleurrijke bazaars en eeuwenoude nomadische tradities.
Ga met Annemie Struyf naar Kenia
Beleef de natuurpracht van het Victoriameer en het Masai Mara Park en kom misschien de Big Five tegen. Luister naar Annemies verhalen over de bevolking en haar tradities en laat de mensen die u ontmoet uw hart veroveren.
Ontdek Albanië, het authentieke Balkanland
De kust van Albanië is een van de mooiste mediterrane bestemmingen en het bergachtige binnenland bewaart nog ingeslapen stadjes uit de Ottomaanse periode. Ontdek Albanië samen met Wim Vanhoorne!
Ga mee op trappistenreis met Jef Van den Steen
Van 8 tot 10 september kan u samen met bierspecialist Jef Van den Steen zes Belgische trappistenbieren ontdekken: Westmalle, Westvleteren, Chimay, Rochefort, Orval en Achel. 
Fotowedstrijd juni 2016
De maandwinnaar van onze fotowedstrijd voor juni is bekend! Jef uit Oostduinkerke wint een reiswaardebon van 100 euro met een foto die hij nam tijdens een Davidsfonds Cultuurreis naar Kroatië. Proficiat, Jef!