logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Reis van de maand - exclusief voor Davidsfonds leden
Laat u onderdompelen in de kerstsfeer samen met Sigiswald Kuijken en het Weihnachts Oratorium van Bach! Geniet van 2 exclusieve recitals en 2 lezingen over Bach. Exclusief voor Davidsfonds leden.
Samen met Gil Michaux van oud naar nieuw in Cuba
Vier in Cuba de zeer symbolische overgang van oud naar nieuw. Duik in het woelige verleden en heden van dit prachtige eiland en ontdek Havanna, Santiago de Cuba, Trinidad ... 
Ga dit najaar of in het voorjaar van 2017 op reis
Blader nu door de reisbrochure met het aanbod voor dit najaar en het voorjaar van 2017 al gezien. De reisbrochure met het aanbod voor de zomer en het najaar van 2017 verschijnt eind december, nog even geduld dus!
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Wilt u gratis de laatste reisbrochure ontvangen? Mail dan even naar cultuurreizen@davidsfonds.be! Voortaan de nieuwsbrief in uw inbox? Klik dan op 'lees meer'.
Ga naar de toptentoonstelling 21 Rue de la Boétie
In het vernieuwde Musée de la Boverie in Luik vindt de expo 21 Rue de la Boétie plaats. Ontdek meer dan 60 meesterwerken, van o.a. Picasso, Matisse en Bracque.
Uw (klein)kinderen op cultuurvakantie?
Wist u dat het Davidsfonds ook culturele vakanties voor jongeren organiseert? Club Columbus zijn kampen voor jongeren van 16 tot 22 jaar met een shot cultuur en een pak plezier. Ontdek binnenkort het aanbod voor 2017!
Laat u onderdompelen in de Cobra-beweging
Na deze dagreis heeft de Cobra-beweging geen geheimen meer voor u. Kunstkenner Eric Rinckhout neemt u mee naar het Stedelijk Museum in Schiedam en Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. 
Ontdek de fortengordel van WO I om Antwerpen
Laat u mee op sleeptouw nemen door em. prof. dr. Luc De Vos en kapitein Dave Warnier langs het Fort van Liezele en het Fort van Kessel tijdens deze dagreis in Antwerpen.