logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Blader door de nieuwe reisbrochure
De nieuwe reisbrochure is er! Goed voor een twintigtal reizen met Kerstmis en oudjaar, maar ook nog dit najaar en in het voorjaar van 2018. Wat denkt u van Luzern, Libanon of Gambia?
Aanvaard de Davidsfonds privacyverklaring
Wilt u reisbrochures en de e-nieuwsbrief van Davidsfonds Cultuurreizen (blijven) ontvangen? Dan hebben wij uw goedkeuring nodig! Door de nieuwe wetgeving moet u eerst de Davidsfonds privacyverklaring accepteren.
Anna uit Mortsel wint de fotowedstrijd van mei
De maandwinnaar van onze fotowedstrijd voor mei is bekend: Anna Raeves wint een reiswaardebon van 100 euro met een foto die ze nam tijdens een rondreis in China. Proficiat, Anna!
 
Maak een unieke rondreis door Mexico, Belize en Guatemala
Treed in de voetsporen van de Maya's en laat u meenemen op een ongelooflijke reis langs de mooiste schatten van de precolumbiaanse culturen. Met bezoeken aan koloniale steden en straffe natuur.
 
Maak de uitvoering van een verloren gewaande opera mee
Jan Dewilde ontdekte in Kasteel d'Ursel 4 verloren gewaande werken van de Italiaanse operacomponist Gaspare Spontini. Een van die werken wordt uitgevoerd tijdens het Festival Pergolesi Spontini in Jesi. U kunt erbij zijn!
Leer 8 wereldgodsdiensten kennen in ons eigen land
Wist u dat er 8 wereldgodsdiensten worden beleefd in België? Die kunt u allemaal leren kennen op religieuze locaties tijdens een vijfdaagse reis met Prakash Goossens, zelf geboren in India. 
Reis in het teken van 60 jaar revolutie naar Cuba
Ex-VRT-journalist Dirk Tieleman en projectleider Lut Baten brengen dit najaar een boek uit over 60 jaar revolutie in Cuba. Ga met hen mee en ontdek Cuba door de historische bril van de revolutie, met uiteraard ook de culturele hoogtepunten.
Ga mee op muzikale daguitstap vol orgelmuziek
Wist u dat er vlak over de Nederlandse grens heel wat prachtige orgels te vinden zijn? Wat denkt u van een orgeltrip naar prachtexemplaren in Neeritter & Roermond? Schrijf u snel in als u meewilt.
Ga mee op de eerste volledige beleefreis naar Gambia
Wilt u een cultuurreis met nog meer contact met de lokale bevolking? Dan mag u de beleefreis naar Gambia niet missen. U wordt er ondergedompeld in het dagelijkse leven van de inwoners en bezoekt heel wat humanitaire projecten. 
Maak 10 reizen mee en word trouwe reiziger
Maakt u 10 Davidsfonds Cultuurreizen mee? Dan wordt u automatisch 'trouwe reiziger' en krijgt u heel wat voordelen. De brochure in avant-première, een uitnodiging voor een exclusief evenement ...