logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

cultuur activiteit
  Share
DAGREIZEN WALLONIË
Hoe goed kent u het Franstalige landsdeel écht? Ontdek dit najaar onze Waalse buren tijdens drie dagreizen, begeleid door journalist, auteur en Walloniëkenner Guido Fonteyn!
CHAMPAGNE
Bezoek met Gido Van Imschoot wijnkastelen en kelders waar de gewone toerist niet komt, ontmoet de mensen achter de wijn én proef natuurlijk dat vloeibare goud!
CHINA
China drukte zijn stempel op de ontwikkeling van de mensheid. We reizen door de tijd en ontdekken telkens opnieuw het uitzonderlijke belang van deze beschaving. Een buitengewone kans om hardnekkige clichés te doorprikken!
NEW YORK MODERNE KUNST
Wegdromen bij de Sterrennacht van Vincent Van Gogh? Gefascineerd door de druiptechniek van Jackson Pollock of de verstilde, afstandelijke sfeer van Edward Hopper? Al deze toppers en veel meer in New York!
PIEMONTE - Laatste Plaatsen
Piemonte herbergt enorme kunstschatten en is culinair een van de meest verfijnde plekken ter wereld. Ook landschappelijk heeft het rijke Piemonte ontzettend veel te bieden.
KEULEN - POPART
Met Hans Martens naar Keulen voor de toptentoonstellingen 'Ludwig Goes Pop. Pictures of a Century Collection' in het Museum Ludwig en 'De Kathedraal. Romantiek - Impressionisme - Modernisme' in het Wallraf-Richartz-Museum.