logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Indonesië met Vredeseilanden
Deze reis biedt ons een onvergetelijke ervaring en unieke contacten in een ecologisch en sociaal verantwoord kader, zonder natuurlijk de natuur en de culturele schatten van Java en Bali uit het oog te verliezen!
Parijs & Canal Saint Martin
Mia Doornaert woonde en werkte vijf jaar in Parijs  en is dus de ideale reisbegeleider voor deze unieke tocht door Parijs en het romantische Canal Saint Martin.
KOPENHAGEN
U kent de Deense hoofdstad misschien van de kleine zeemeermin of de succesvolle tv-serie Borgen, maar Kopenhagen draagt een rijk verleden met zich mee.
GENUA
Velen kennen Genua enkel als de thuisstad van de beroemde pesto genovese, of als de geboorteplaats van Columbus. Maar Genua is ook imposante beeldhouwkunst op de monumentale begraafplaats Staglieno en in het Museo Sant’Agostino.
HET IJZERFRONT
De IJzer en het hinterland vormen één van de cruciale plaatsen uit de Eerste Wereldoorlog. Reisbegeleiders Luc De Vos en Tom Simoens voeren u langs de belangrijkste plaatsen van het front.
Bonn en Wuppertal
Dans, architectuur en beeldhouwkunst staan centraal tijdens deze tweedaagse. We bezoeken de Bauhaustentoonstelling, het Skulpturenpark Waldfriede en de voorstelling Agua in het Tanztheather Pina Bausch Wuppertal.