logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
HET IJZEREN GORDIJN
Journalist Rob Heirbaut en Europa-kenner Hendrik Vos fietsten 25 jaar na de val van de Berlijnse Muur langs het IJzeren Gordijn. U kon hun roadmovie volgen in de vijfdelige reeks op Canvas. Of reis gewoon zelf met hen mee naar Berlijn of Praag!
MAROKKO
Ontdek met Anne Trypsteen of Annie Cabuy de rijke geschiedenis, het flamboyante verleden en de sprookjesachtige cultuur van het fascinerende Marokko tijdens deze rondreis langs de ‘Vier Keizerlijke Hoofdsteden’. 
ETHIOPIË
Van het Tanameer tot Palmzondag en Goede Vrijdag: ontdek adembenemende landschappen en een van de meest fascinerende culturen van het Afrikaanse continent tijdens deze reis i.s.m. VVL. 
GUATEMALA
Maya’s, vulkanen en een ongelofelijke geschiedenis: zo kan Guatemala worden samengevat. Tijdens deze reis leidt John Everaert u door Antigua, Tikal, Copán, Iximché en Chichicastenango.
BONN EXPO OUTER SPACE
Bezoek met Gerard Bodifee en Hans Martens de tentoonstelling 'Outer Space' in de Bundeskunsthalle in Bonn. Zij zijn de juiste mannen op de juiste plaats om u rond te leiden in deze expo op de grens tussen kunst en wetenschap.
REIS OM DE WERELD
Wat Phileas Fogg deed in 80 dagen kan u in 29 dagen, tijdens deze unieke reis met Vic De Donder! Ontdek een doorsnede van de hele wereldgeschiedenis, van het skelet van Lucy, over de Chinese Muur, tot Machu Picchu!