logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

cultuur activiteit
  Share
CHAMPAGNE
Bezoek met Gido Van Imschoot wijnkastelen en kelders waar de gewone toerist niet komt, ontmoet de mensen achter de wijn én proef natuurlijk dat vloeibare goud!
CHINA
China drukte zijn stempel op de ontwikkeling van de mensheid. We reizen door de tijd en ontdekken telkens opnieuw het uitzonderlijke belang van deze beschaving. Een buitengewone kans om hardnekkige clichés te doorprikken!
NEW YORK MODERNE KUNST
Wegdromen bij de Sterrennacht van Vincent Van Gogh? Gefascineerd door de druiptechniek van Jackson Pollock of de verstilde, afstandelijke sfeer van Edward Hopper? Al deze toppers en veel meer in New York!
ZUID-ENGELAND
Kerken en kathedralen waren vroeger niet alleen een uiting van vroomheid, maar ook een maatstaf voor de rijkdom van de regio. Theoloog Peter Schmidt begeleidt u langs de mooiste kerken van Zuid-Engeland.
BOURGONDIË - LAATSTE KANS
!Deze Cultuurreis wordt voor de allerlaatste keer georganiseerd!
Vlamingen worden Bourgondiërs genoemd, en dat hangt niet alleen samen met onze liefde voor lekker eten. Ontdek onze roots in deze culturele goudmijn!
ISTANBOEL
Grieken, Romeinen, Hettieten, Byzantijnen, Ottomanen: duizenden jaren geschiedenis ontmoeten elkaar op de brug tussen Europa en Azië. Was het nu Istanboel, Byzantium of Constantinopel? Ontdek de enorme historische rijkdom van de Turkse hoofdstad!